Ιατρ. Τουρισμός

Το ιδανικότερο μέρος για ποιοτικές παροχές υγείας στην Ευρώπη .

Θεραπεία παχυσαρκίας στην Αθήνα, Ελλάδα. Εγγυημένη επιτυχία στη βαριατρική χειρουργική και δια βίου παρακολούθηση σε προσιτό κόστος.

Το βάρος σας αποτελεί εμπόδιο στις καθημερινές σας ασχολίες?

Μήπως το βάρος σας συνοδεύεται από σοβαρές ιατρικές παθήσεις όπως αρρυθμία, υπέρταση, ακόμη και κατάθλιψη?

Έχετε αναρωτηθεί πόσα πράγματα έχετε να κάνετε ακόμα στη ζωή σας και το βάρος σας αποτελεί εμπόδιο στην υλοποίηση τους?

Τότε ήρθε η ώρα να ενεργοποιηθείτε και να αντιμετωπίσετε την παχυσαρκία.

Η επιλογή να θεραπεύσετε την παχυσαρκία στο εξωτερικό είναι τώρα πιο εύκολη από ποτέ.

Οι τελευταίες ευρωπαϊκές ταξιδιωτικές οδηγίες επιτρέπουν ελευθέρα το ταξίδι σε ένα ζεστό και ηλιόλουστο μέρος ,με την ποιότητα και τις προδιάγραφες του σκανδιναβικού συστήματος υγείας. Μπορείτε ακόμη να συνδυάσετε το χειρουργείο της παχυσαρκίας με οικογενειακές διακοπές.

Ο Δρ. Βαλσαμίδης είναι ένας δανός γιατρός ευρέως γνωστός στη Σκανδιναβία και στην κεντρική και νότια Ευρώπη. Είναι ένας έμπειρος χειρουργός βαριατρικής που εξειδικεύεται σε εξελιγμένες λαπαροσκοπικές τεχνικές για πάνω από 2 δεκαετίες. Δραστηριοποιείται στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες υγείας στους παχύσαρκους ασθενείς.

Οι ασθενείς προετοιμάζονται κατάλληλα όχι μόνο για την επιτυχή έκβαση της επέμβασης αλλά και για την επιτυχία του μακροπρόθεσμου προγράμματος απώλειας βάρους και τη βελτίωση της υγείας τους.

Στους ασθενής συστήνεται το καλύτερο είδος επέμβασης ανάλογα με την περίπτωση και μαζί με τον γιατρό τους αποφασίζουν το είδος της επέμβασης που θα διενεργηθεί.

Η επέμβαση που αποφασίζεται έχει στόχο τη μείωση του βάρους σε επίπεδα – στόχους που είχαν οριστεί προ χειρουργείου, καθώς επίσης και μακροπρόθεσμα οφέλη για την ζωή του ασθενούς.

Ο Δρ. Βαλσαμίδης χειρουργεί στο Mediterraneo Hospital, το οποίο είναι ένα ιδιωτικό νοσοκομείο με μοντέρνες εγκαταστάσεις και υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό.

Η ομάδα της βαριατρικής αποτελείται από ιδιώτες επιστήμονες με αρίστη γνώση και εμπειρία στη φροντίδα των Σκανδιναβών ασθενών.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό επιμορφώνεται διαρκώς με σεμινάρια που αφορούν τη νοσηλεία και θεραπεία ασθενών από το εξωτερικό.

Οι προδιαγραφές ποιότητας είναι πρωτίστης προτεραιότητας, ίσες και ίσως καλύτερες από τις αντίστοιχες σκανδιναβικές.

Όλα τα υλικά και τα λαπαροσκοπικά μηχανήματα, αγοράζονται κατά περίπτωση ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε επέμβασης.

Η μετεγχειρητική φροντίδα, η ψυχολογική υποστήριξη και η δια βίου παρακολούθηση, ενσωματώνονται στην αφοσιωμένη σχέση που διατηρούμε με τους ασθενείς μας.