Συνεργασίες

Συνεργαζόμαστε με έμπειρους παρόχους του ιατρικού τουρισμού που λειτουργούν στη Σκανδιναβία. Δουλεύουμε για την επίτευξη εξοικονόμησης κόστους έως και 70 %.

Kirurgirejser είναι το μεγαλύτερο και παλαιότερο ταξιδιωτικό γραφείο στην Κοπεγχάγη, το οποίο προσφέρει οργάνωση και ενημέρωση για χειρουργικές επεμβάσεις στο εξωτερικό.

Το γραφείο λειτουργεί από το 2004 και έχουν αποσταλεί με επιτυχία χιλιάδες Σκανδιναβοί ασθενείς στο εξωτερικό.

Οι λόγοι που θα επιλέξετε να χειρουργηθείτε στην Ελλάδα μέσω του γραφείου Kirurgirejser

… είναι εξαρχής η μεγαλύτερη αξία για τα χρήματά σας !

 • Το χειρουργείο εκτελείται αποκλειστικά από Δανό χειρουργό, με πλήρη επαγγελματική εμπειρία τόσο στη Δανία όσο και τη Σουηδία, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να εξετάζει προσωπικά τους ασθενείς του, τόσο πριν όσο και μετά την επέμβαση, στην Κοπεγχάγη.
 • Ο Δρ Βαλσαμίδης είναι στην Κοπεγχάγη μια φορά κάθε μήνα, και τότε συναντά τους ασθενείς και μιλάει απευθείας μαζί τους στα γραφεία Kirurgirejser, στην περιοχή Frederiksberg στην Κοπεγχάγη.
 • Ο Δρ Βαλσαμίδης εισήγαγε την έννοια της «tailor-made χειρουργικής επέμβασης» για τα υπέρβαρα άτομα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε τη θεραπεία που ταιριάζει καλύτερα σε σας και τις διατροφικές σας συνήθειες.
 • Ήδη κατά την πρώτη συνεδρίαση, ορίζεται το είδος των επεμβάσεων που έχει προεπιλεγεί. Αυτό, με ένα μοναδικό σύστημα βαθμολόγησης το οποίο περιλαμβάνει τον εαυτό σας και στη συνέχεια μαζί με τον Δρ. Βαλσαμίδη αποφασίζετε ποιος τύπος επέμβασης είναι ο καταλληλότερος αναλόγως την περίπτωσή σας.
 • Ο Δρ. Βαλσαμίδςη έχει κάνει τις περισσότερες επεμβάσεις μίνι γαστρικής παράκαμψης στην Ευρώπη, αλλά χειρουργεί επίσης sleeve (μανίκι) γαστρεκτομή, καθώς και R & Υ Bypass σε ευρεία κλίμακα.
 • Το χειρουργείο λειτουργεί με της τελευταίας γενιάς εξοπλισμό και μεγαλύτερης αξίας one-time από την Johnson & Johnson.
 • Το χειρουργείο διαρκεί 30-60 λεπτά, ανάλογα με τον τύπο της επέμβασης που έχει επιλεγεί. Η νοσηλεία είναι στο μέγιστο 2 ημέρες οι οποίες περιλαμβάνονται στην τελική τιμή, ακόμη και αν ο ασθενής ίσως χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο μία ή δύο ημέρες επιπλέον.
 • Οι επεμβάσεις εκτελούνται στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ και στο Mediterraneo Hospital στην Αθήνα, τα οποία νοσοκομεία είναι διεθνώς αναγνωρισμένα και διαπιστευμένα στις Σκανδιναβικές χώρες καθώς και είναι » Προτεινόμενοι Πάροχοι Υγείας» της SOS International στην Ελλάδα.
 • Τα νοσοκομεία είναι σύγχρονα και ιδιωτικά, και οι ασθενείς επωφελούνται από την εξατομικευμένη βοήθεια και θεραπεία από εξειδικευμένους νοσηλευτές.
 • Το προσωπικό μιλάει σκανδιναβικές γλώσσες (δανέζικα, σουηδικά, νορβηγικά) , το οποίο είναι ένα συγκριτικό πλεονέκτημα των νοσοκομείων ως <<Προτεινόμενοι Πάροχοι Υγείας>> της SOS International στην Ελλάδα.
 • Παραλαμβάνεται όλα τα έγγραφα του νοσοκομείου με το εξιτήριό σας και το συνολικό κόστος είναι στο νόμισμά σας. Αυτό εξυπηρετεί στο ότι μπορείτε να τα στείλετε απευθείας στην αρμόδια αρχή, όπου καταθέτετε τα δικαιολογητικά σας για επιστροφή χρημάτων. Συνήθως, οι ασθενείς μας παίρνουν πίσω μεταξύ 30.000 και 45.000 δανικές κορώνες.